Broš sa štrasom, ženska broš u retro stilu, Blue rose, сверкающая, elegantan za zurke, za vjenčanje

Cijena:

18.26 kn 28.99 kn

Broj:

Opis proizvoda

Broš sa štrasom, ženska broš u retro stilu, blue rose, сверкающая elegancija za zurke na vjenčanje

Značajke: 1. Jednostavan retro-stil: ženska broš-pin, dizajn iz mora kristala i plave ruže, elegantan retro stil, lako se kombinira s vaše svakodnevne odjeće.

2. Široka primjena: Ovu lijepu pin-broš s rose može koristiti i za izradu veste, šalovi, kaputi, haljine, majice, плаща i druge odjeće.

3. Savršen poklon: Pin-broš sa štrasom - odličan poklon za rođendan, Božić, blagdan, godišnjica, Valentinovo ili bilo koji drugi poseban slučaj.

4. Izuzetna izrada: Pin-broš sa štrasom, izrađen od legure i pamučne tkanine, nije lako blijedi i hrđa, može se koristiti i za osjetljivu kožu.

5. Lako nositi: Zenske broš u obliku cvijeta lako nositi i pucati.Molimo vas, pažljivo povucite ga prema gore i prema dolje pri korištenju i izbjegavajte jake napetosti.

Specifikacija:

Tip proizvoda: broš-pin

Materijal: legura, denim

Oprema: 1 x broš-pin

O unosima

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli na zadovoljavajući način odgovoriti na vaša pitanja.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

1) primamo Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow.

2) Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

3) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo. Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

O isporuci

1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese naloga.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

4. Prikazane slike ne odgovaraju stvarnom proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste primili paket u određenom roku, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Zbog stanja zaliha i razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku.

8. Mi, prodavatelj nije odgovoran za uvozne carine, odgovornost za to snosi kupac.Bilo koji spor, uzrokovane tim, nerazuman je.

9. Kupac, molimo dostavite cpf ili cnpj, za vas će biti bolje da ga brže.Hvala

Povrat Novca

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ćemo izdati VAM POVRAT novca ili ZAMJENU.Ih nema!

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i broj narudžbe.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju.Ili možete odabrati zamjenu.

Specifikacija proizvoda

sku: w282152

  • Vrsta metala: Od nehrđajućeg čelika
  • Podrijetlo: Kontinentalna Kina
  • Materijal: PAMUK
  • Naziv: ZJCHAO

Ostavite svoju recenziju:

Srodni proizvodi

Prekrasan Elegantan vjenčanje ženska dama, посеребренный boji narukvica-lanac, kvalitetna moda, sjajan nakit veleprodaja

klasa proizvoda: izravna tvornička cijena, vrhunska kvaliteta, moderan stil stanje: apsolutno novi pečat: 925 sterling. metal: посеребренный. dužina oko 20 vidi težina oko 14 g boja: srebrna, kao što je prikazano na slici. pakiranje:

26.21 kn

30.48 kn
Serenity Dan Danas Kubanske Ogrlica Od Муассанита debljine 1,2 mm punu pokrivenost Za Muškarce i Žene S925 Uzorka, Srebrna Ploča Od Bijelog Zlata 18k, Fin Nakit

serenity dan danas kubanske ogrlica od муассанита debljine 1,2 mm za muškarce i žene, srebrna ploča s925 uzorka, bijelo zlato 18k, nakit proizvod, naziv: kubanske ogrlica od муассанита debljine 1,2 mm, materijal: srebro s925 + муассанит, veličina kamena:

1 533.65 kn

3 263.09 kn
Kalup za lijevanje o živom pijesku uz male kapi vode, Umjetnička forma od smole, Kristalna silikonska forma, Oblik za privjesci privjesak od epoksida

karakteristike: izrađen je od silikona materijala, trajan i fleksibilan u korištenju, dobra postojanost, da ga nije lako razbiti. mali i lagan, lako se prave nakit i pohraniti, možete napraviti lijepe obrta i poslati ih vašem prijatelju poklon. možete dodati

29.98 kn

44.05 kn
Prekrasne Kristalne Tiaras, Postavlja Vjenčanje Dekoracije za Žene, Crown, Ogrlice, Lanci I Ogrlice, Setovi Za Maturalne Večeri, Vjenčanja Nakit Kit za Mladenku, Pribor

prekrasne kristalne tiaras, postavlja vjenčanje dekoracije za žene, postavlja ogrlicu-чокер u obliku krune, setove ukrasa za prom, set pribora za mladenke naziv proizvoda: set naušnica-ogrlica u obliku krune boje: pozlaćen i посеребренный metal:

96.33 kn

160.55 kn
Ženske naušnice od nehrđajućeg čelika s slatka životinja, Sitne Naušnice-roze ručni rad s papagaj-петушком, Najbolji poklon

proizvodi su izrađeni ručno. marka: 100% potpuno novi i visoke kvalitete materijal: opcije boja: srebrna prigoda: vjenčanja, party, rođendan, more i putovanja, shopping. spol: ženski naušnice, dječji naušnice, dječji naušnice za malu

4.55 kn

10.16 kn
Privjesak sa медвежонком, maleni privjesak s плюшевым медвежонком, večernje uređenje za dječaka, djevojke, vjenčanje, rođendan, privjesak, smiješno držač za ključeve

privjesak sa медвежонком, maleni privjesak s плюшевым медвежонком, večernje uređenje za dječaka, djevojke, vjenčanje, rođendan, privjesak, smiješno držač za ključeve ootdty značajke: lako prilagodite ih za dizajn vaše ručne izrade,

23.51 kn

31.76 kn
20 Komada prozirnog akrila prireza, prozirne diskove s oznake, gredica za rukotvorina, ukras za privjesak s trakom (2 inča)

prozirni akril gredica idealni su za svoje rukotvorina svojim rukama, te akril diskovi će odgovarati vašim različitim potrebama, kao što su dekor za trice, oznake za torbe, razglednice za bilješke i tako dalje crvena vrpca: 2200x0,65 cm/866x0,25 inča (дхш) napomene:

40.49 kn

81.06 kn
Slatka улыбающаяся žaba od smole-za žene i djevojčice, Zabavna crtani žaba od gline, Lijep ukras za zurke prijateljstva, pokloni F6C5

opišite: boja, kao što je prikazano na slici materijal: smola težina: 3 grama veličina: jedna veličina (veličina 7) 1. ova žaba je izrađena od visokokvalitetne smole s profinjenim umijećem, s glatkom površinom, nju nije lako выцветить,

16.48 kn

27.49 kn